Vacature CNC Zetter/ Kanter

Stacon Plaatbewerking BV te Nieuwleusen is een gespecialiseerde toeleverancier van (lang) plaatwerk tot 8m voor de bouwsector, zoals lekdorpels, boeidelen, hoekstukken en wandprofielen. In toenemende mate wordt ook gewerkt voor andere marktsectoren als wagenbouw, interieurbouw en agrosector. Bewerkingen die Stacon verricht zijn afcoilen, slitten, richten, ponsen, kanten, zetten en lassen. Stacon kent korte levertijden en een hoge klanttevredenheid. Bij Stacon Plaatwerkbewerking werken 14 vaste medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven met de volgende trefwoorden: klant- en resultaatgericht, gemoedelijk, betrouwbaarheid en loyaliteit.

Heb jij technisch inzicht en is het je passie om zelfstandig met metaal te werken?

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een

CNC Zetter/Kanter (m/v)
met de ambitie om samen door te groeien


Als CNC Zetter/kanter ben jij verantwoordelijk voor het afleveren van kwalitatief hoogstaand werk. De technische uitdagingen zijn eindeloos en door de fabricage van veel verschillende producten is er veel variatie in de werkzaamheden.

Wat wij vragen
Je hebt een afgeronde MBO- opleiding metaal en beschikt over kennis van plaatbewerkingstechnieken. Als persoon heb je een nauwkeurige, zelfstandige en flexibele instelling, goede communicatieve vaardigheden en werk je graag in teamverband.
Je bent bereid om je verder te ontwikkelen en hebt ambitie om samen door te groeien.

Wat wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf met groeiplannen, waar jij je technische skills zeker kwijt kan!

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met: Robbin Wagenaar, Stacon Plaatbewerking BV, Kalkovenweg 24, 7711 GW Nieuwleusen. Tel: 0529 489 011

Geïnteresseerd?

Stacon helpt u graag met uw vraag.

Contact opnemen