Vacature BBL- leerlingen

Stacon Plaatbewerking BV te Nieuwleusen is een erkend leerbedrijf, een gespecialiseerde toeleverancier van (lang) plaatwerk tot 8m voor de bouwsector, zoals lekdorpels, boeidelen, hoekstukken en wandprofielen. In toenemende mate wordt ook gewerkt voor andere marktsectoren als wagenbouw, interieurbouw en agrosector. Bewerkingen die Stacon verricht zijn afcoilen, slitten, richten, ponsen, kanten en zetten. Stacon kent korte levertijden en een hoge klanttevredenheid. Bij Stacon Plaatwerkbewerking werken 14 vaste medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven met de volgende trefwoorden: klant- en resultaatgericht, gemoedelijk, betrouwbaarheid en loyaliteit.

Heb jij technisch inzicht en is het je passie om zelfstandig met metaal te werken?

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar

BBL- leerlingen (m/v)

Wil jij als BBL-leerling niveau 2,3 of 4 aan de slag in de Metaal? Wij bieden je een BBL-leertraject aan, waarbij je afhankelijk van het niveau drie of vier dagen per week werkervaring opdoet in ons bedrijf en één of twee dagen per week school volgt bij een Regionaal Opleidingscentrum (ROC).

Wat wij vragen
Affiniteit met Metaal, je bent 16 jaar of ouder, je hebt minimaal vmbo, opleiding techniek als vooropleiding en bent woonachtig in deze regio. De motivatie om je BBL-traject goed af te ronden.

 

Wat wij bieden
Wij bieden een uitdagende leer-werkplek; een salaris; je werkt dus krijg je betaald; wij betalen je studiekosten en studieboeken. We werken met een klein hecht team, met 2 praktijkopleiders op de werkvloer, zodat je verzekerd ben van optimale begeleiding.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met:  Robbin Wagenaar, Stacon Plaatbewerking BV, Kalkovenweg 24, 7711 GW Nieuwleusen. Tel: 0529 489 011

Geïnteresseerd?

Stacon helpt u graag met uw vraag.

Contact opnemen