VERVULD - Vacature Assistent Bedrijfsleider

Stacon Plaatbewerking B.V. is een gespecialiseerde toeleverancier van (lang) plaatwerk voor de bouwsector én voor andere maakbedrijven. Het bedrijf beschikt over een team van 10 enthousiaste vaste medewerkers en een gespecialiseerd machinepark. Stacon heeft een groeiend klantenbestand en samen zorgen we voor een hoge klanttevredenheid.

Als bedrijf zijn we ambitieus, willen we verder groeien en gaan we verhuizen naar een nieuw te bouwen pand in Nieuwleusen.

Om onze ambities te helpen verwezenlijken zijn we op zoek naar een gedreven persoon die in de functie van assistent bedrijfsleider de kans krijgt zich verder te ontwikkelen.

De functie
Je werkt op het bedrijfsbureau én coördineert de werkzaamheden van offerte en orderbehandeling. De belangrijkste taken van het bedrijfsbureau zijn het calculeren, tekenen, werkvoorbereiden van plaatwerkorders voor de bouwsector maar in toenemende mate ook voor andere marktsegmenten. Samen met de bedrijfsleider geef je invulling aan de groeiplannen van het bedrijf en ondersteun je de invoering van nieuwe plaatbewerkingstechnieken. Naast je interesse in plaatbewerkingstechnieken heb je ook belangstelling voor de bedrijfskundige kant van de bedrijfsvoering. Je geeft mede sturing aan de organisatie en het optimaliseren van de prestaties. Je gaat een bijdrage leveren aan het optimaliseren van processen en het werken met ERP-systemen en automatisering in de productie.

Wat vragen we
Voor deze nieuwe functie vragen we een HBO opleiding, bijv. HTS Werktuigbouwkunde of Technische bedrijfskunde. Je bent jong en gedreven, hebt affiniteit met de metaalsector, je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan en wilt je verder ontwikkelen.
Verder passen de volgende competenties bij de kandidaat:

- Kennis van CAD/CAM systemen zoals Solid Works;

- Ervaring met het lezen van technische tekeningen en specificaties;

- Kennis van of interesse in de productietechnieken in de Plaatbewerking;

- Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden;

- Zeer flexibele instelling om te reageren op korte levertijden;

- Teamspeler die samenwerking belangrijk vindt;

- Bedrijfskundige kennis en interesse in de bedrijfsvoering;

- Prestatiegerichte instelling en oplossingsgericht;

- Ambitie om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien;


Interesse?
Ben je geïnteresseerd, of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Robbin Wagenaar, Stacon Plaatbewerking B.V., Kalkovenweg 24, 7711 GW Nieuwleusen, telefoon: 0529 489 011, e-mail: verkoop@stacon.nl

Geïnteresseerd?

Stacon helpt u graag met uw vraag.

Contact opnemen