IJzersterk Bedrijf: Stacon werkt veilig en gezond

Een veilig en gezond bedrijf is niet alleen goed voor onze werknemers. Het is ook in uw voordeel. In 2016 werd Stacon door 5xbeter genomineerd voor de titel ‘IJzersterk Bedrijf’.

We werken bij Stacon hard om u snel en tegen concurrerende prijzen de beste kwaliteit te leveren. We hebben daarvoor een uitgebreid machinepark ter beschikking en werken met geavanceerde software, maar onze mensen zijn ons echte kapitaal. De ervaring en de motivatie van onze medewerkers zijn uw kwaliteitsgarantie. Als zij veilig, plezierig en schoon kunnen werken, is het mogelijk om zonder verspilling van tijd en materiaal topkwaliteit te leveren.

 

Wat is een IJzersterk Bedrijf?

Een IJzersterk Bedrijf is een bedrijf dat serieus werk maakt van veilig, schoon en gezond werken en daarbij concrete resultaten boekt. Het is belangrijk dat het niet blijft bij mooie woorden en papieren procedures. Een IJzersterk Bedrijf ontstaat, wanneer de veiligheid en gezondheid op de werkvloer dagelijks prioriteit krijgt. Motivatie, een positieve houding en teamgeest zijn daarbij de sleutel tot succes. Daarom zijn wij trots op onze nominatie. Het motiveert ons om de komende jaren nog harder te werken om het werk bij Stacon na een hoger niveau te tillen.

Over 5xbeter

De jaarlijkse verkiezing van een IJzersterk Bedrijf is bedacht door 5xbeter. 5xbeter is een samenwerking tussen werkgevers (Koninklijke Metaalunie en FME) en vakbonden (FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie). Het doel van 5xbeter is om bedrijven in de metaalbewerking en metalektro veiliger en gezonder te laten werken. Om dat doel te bereiken publiceert 5xbeter een arbocatalogus en helpen de verbetercoaches bedrijven met het verbeteren van hun werkomgeving.

Nog beter, voor onze mensen en voor u

De nominatie voor IJzersterk Bedrijf was een mooie bekroning op onze investeringen van de afgelopen jaren. Uiteraard blijven we ons in de aankomende jaren inzetten voor: 
-    Een veilige, gezonde en plezierige werkplek voor onze ervaren metaalbewerkers
-    Efficiënte productie met weinig afval en weinig fouten
-    Het vergroten van onze kennis van materialen en mogelijkheden van onze machines
-    Uitbreiding van het aantal producten dat we voor u kunnen maken
-    Absolute topkwaliteit

Geïnteresseerd?

Stacon helpt u graag met uw vraag.

Contact opnemen