Stacon, ijzersterk in lang zetwerk

Uw flexibele partner in plaatbewerking zoals lang zetwerk, afcoilen, slitten, knippen, kanten, zetten en ponsen.

Stacon Plaatbewerking levert al bijna 40 jaar zetwerk en speciale gevelplaten aan een brede en tevreden klantenkring. Dit van lekdorpel tot nokstuk en profielplaten, wij vervaardigen het graag en goed voor u. En heel belangrijk, volgens de specificaties die u wenst.

Aan alles kun je zien en merken dat we bij Stacon houden van ons werk. Uiteraard beschikken we over een modern machinepark met CNC gestuurde machines. Om u een indruk te geven, knippen en kanten doen we tot 6m1 en zetten zelf tot 8.6 m1.

Maar het zijn onze medewerkers die met die moderne machines het verschil maken. De meeste van hen werken al langer dan 12.5 jaar bij Stacon. We beschikken dus over enorm veel gespecialiseerde kennis en ervaring. Kennis en ervaring die we graag delen met u.

Stacon haalt het materiaal van de coil (rol) en kan zo elke lengte plaat maken. Zo kunnen we met het afcoilen en een plaatoptimalisering, plaatafval tot een minimum beperken, dit t.o.v. standaard platen.

Met een grote voorraad van diverse materialen en kleuren, kunnen we u snel leveren, of niet standaard materiaal voor u bestellen.

Door de combinatie van CNC gestuurde machines, grote voorraad en vooral ervaren medewerkers, zijn we in staat niet alleen goed werk, maar ook concurrerend te kunnen leveren.

U leest, bij Stacon worden VAKMANSCHAP en KLANTENSERVICE aan de klant nog met hoofdletters geschreven. Dat deden we de afgelopen jaren en dat blijven we doen. Spreekt u dat aan? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een eerste kennismaking! Stacon helpt u graag.

 

Geïnteresseerd?

Stacon helpt u graag met uw vraag.

Contact opnemen